Martisoare cu buburuza

Copiii iubesc florile, fluturii si buburuzele! Acesta a fost gandul cu care am creat MARTISORUL CU BUBURUZA, modelul anului 2020. O frunza mare pe care a inflorit o floare rosie, gingasa, cu polenul stralucitor, cu un fluture si o buburuza imprejurul lor. Martisorul cu buburuza este o poveste asezata pe un suport de carton crem, pe care o puteti pecetlui cu snurul clasic de martisor. Tablouasul micut si delicat poate fi personalizat cu pix cu gel sau carioca cu varf subtire. Copiii pot decora rama, frunza, petalele florilor sau pot completa tabloul cu alte elemente. Pe spate pot scrie o dedicatie pentru persoana careia i-a fost dedicat.

martisoare cu buburuza, amgazin creativ

La final asezam martisorul poveste in pungulita transparenta, cu inchidere autoadeziva, cu inscriptie MARTIE, de altfel o pungulita deosebit de fina si protectoare.

Sa lucrezi acasa, la gradinita sau la scoala, martisoare cu copiii este un obicei bun, care educa viitorii adulti la autogospodarire, la utilizarea propriilor resurse si evitarea consumismului excesiv.

Sa oferi cuiva drag un martisor lucrat de tine este mai mult decat un martisor cumparat: este daruirea unei emotii, a unui gand, a unei povesti rasfrante intr-un mic cartonas, a unui timp dedicat in totalitate pentru crearea unui obiect unic.

Sa confectionezi martisoare cu copiii este un obicei bun, un timp de calitate pe care-l petreceti impreuna pentru exersarea deprinderilor voastre, pentru jocul cu materiale atent alese, care stimuleaza si educa dragostea pentru frumos.

Sa lucrezi manual, cu materiale atent concepute in atelierul nostru, este o alegere buna pentru care va felicitam!

Nu uitati de felicitarile de 8 Martie, noi modele sunt deja postate pe site. Click AICI ca sa puteti vizualiza toata colectia!


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.