Despre mine

Cine sunt eu?
Mihaela Albianu IMG_4802

  • 42 ani, căsătorită, locuiesc în Iași, mamă a doi copii: Amalia (11 ani) și Mihai (6 ani)
    Ce mă recomandă?
    Dragostea, pasiunea pe care o port copiilor, oamenilor, cărților, muncii mele și, nu în ultimul rând, experiența!

Deoarece iubesc cărțile prima parte a activității mele profesionale este orientată către publicistică: până în acest moment, ca și coordonator, am publicat 10 cărți/ albume cu lucrările înscrise în concursurile de artă plastică tematice (2012-2015 Inimioare pentru mama, Flori de primăvară, Curcubeul Copiilor, Culorile toamnei, Bradul de Crăciun, Iarna, Sfârșit de toamnă, Primii fulgi de nea, Felicitări pentru mama, Poveste de Paști) pe care le-am organizat, ca și autor, 1 carte Activități creative din materiale reciclabile (2012) și editarea, ca și redactor șef  (în prezent), a revistei de specialitate pentru cadre didactice Demersuri Creative.

Deoarece iubesc copiii, a doua parte a activității mele profesionale este dedicată susținerii cursului opțional de activități creative (arte vizuale și abilități practice) în grădinițe, scoli sau diverse locații din Iași.

A treia parte a activității mele profesionale este reprezentată de www.magazincreativ.ro – magazin online pentru persoane creative, inaugurat în 2015, în care comercializăm produse proprii, confecționate de noi la Iași: figurine din ipsos, decupaje din carton, seturi pentru abilități practice, și distribuim rechizite, cărți sau accesorii decorative.

1 carte autor, 10 coordonator și 4 reviste - cartile mele

În 2014 am dorit să mă implic cât mai activ în promovarea creativității, cu precădere în mediul rural, așa că am decurs la înființarea Asociației Activități Creative. Ca și președinte ale acestei asociații, am organizat proiectele:
Locuiesc la sat, dar sunt creativ! – proiect caritabil de stimulare a creativității în mediul rural – 2 ediții
Concursul online: Creez și reciclez – 2 ediții.

Mulți dintre voi mă cunoașteți de la Ateneul Tătărași din Iași, instituție publică de cultură, unde am lucrat între 2004-2015, ca și referent relații publice. Ateneul este un loc drag sufletului meu: acolo am lucrat cu personalități de marcă ale culturii române, acolo am organizat o multitudine de expoziții de artă plastică, concursuri pentru copilași, acolo m-am format ca și profesionist (fiind și eu o parte din toate evenimentele susținute pe scenă).