Felicitari de Pasti

Seturile pentru confectionarea felicitarilor de Pasti sunt un real ajutor pentru cadrele didactice care lucreaza cu copiii la scoala sau la gradinita. Seturile sunt concepute pentru a fi adaptate nivelului de varsta al copiilor cu care se lucreaza. Daca la gradinita se poate renunta la accesoriile mici, copiii de la scoala le pot utiliza pe toate sau vor mai avea nevoie de altele…

Setul pentru confectionara a 20 de felicitari Cos cu oua contine 65 de oua, 20 oua decupate din carton decorativ si 45 de oua, rosii, galben auriu si violet. Daca se doreste folosirea altor culori decat cele alese de noi, setul poate fi completat cu 60 de oua pastel , cu oua in culori pale, de 2 dimensiune sau cu 60 de oua color, set cu oua in 5-7 culori.

Am gandit acest set pentru colectivele de copii care doresc si accepta si fie diferiti, astfel ca suportul felicitarii este mixt: bleu, galben si verde fistic. Expozitia cu felicitari va fi mai vesela si originala!

Felicitarea poate fi lucrata in format vertical sau orizontal, functie de dorinta copilului sau a cadrului didactic. Dantela subtire si fina va reprezenta cosul in care copiii vor aseza ouale. Se recomanda aplicarea cu atentie a lipiciului pe ea, astfel incat sa nu se rupa. Pentru a preveni astfel de situatii fiecare set are macar o dantela de rezerva. Accesoriile decupate pot fi decorate cu carioca sau pixuri cu gel. Personalizarea felicitarii o face unica si originala, iar copiii iubesc asta! Daca bugetul permite, puteti completa desenul decorativ cu mult iubitele diamante autoadezive.

Copiii sunt artisti si trebuie sa le incurajam creativitatea! Felicitarile prezentate in acest articol au fost lucrate de copii de clasa a III-a, in atelierelor de creative sustinute in Iasi, in cadrul Scoala Altfel, de Mihaela ALBIANU, fondator www.magazincreativ.ro


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.