Ce tip de servetele folosim pentru tehnica decoupage?

Ce servetele folosim? Pentru aceasta tehnica sunt recomandate servetelele imprimate din comert, in trei straturi. O gama larga de servetele gasiti pe site-ul nostru, in aceasta categorie AICI.

Cum alegem servetelele? Cand cumparam un servetel este bine sa stim ce obiect vom decora, astfel incat modelul imprimat pe servetel sa poate fi ”reprodus” cat mai exact pe suprafata acestuia. Este bine sa fim atenti la acest aspect deoarece modelul servetelor este diferit.

Clasicile servetele au acelasi model pe toate cele patru parti.

Unele servetelele sunt imprimate cu imagini doar pe un colt, cum este servetelul decorativ pui de Pasti sau doar pe o parte, cum este servetelul cu inimi si ursulet:

Alte servetele au imagini diferite pe toate partile sau pe doua dintre acestea. Servetelul cu minioni, servetelul cu animale simpatice sunt doua exemple pentru aceasta categorie.

Exista servetele care contin o singura imagine pe toata suprafata, sau doua imagini respectiv 33 cm/ 33 cm. Ne referim la servetel decorativ de primavara sau la servetelul decorativ vulpe.

Cele mai ”spornice” servetele raman cele care spun aceeasi poveste in mai multe imagini! Dintr-un singur servetel poti lucra 24, 36 sau chiar mai multe tablouri.

In magazinul inspiratiei tale, www.magazincreativ.ro, gasesti servetele din aceasta catergorie pentru toate anotimpurile si multe tablouase la care pot fi adaptate. Ca si material didactic acest tip de servetel devine astfel o varianta ieftina.

Ce obiecte puteti decora? Imaginatia nu cunoaste limite, dar cele mai populare obiecte care se decoreaza prin tehnica servetelului sunt: cutii, rame foto, pusculite, tablouri din lemn sau ipsos, panze de pictura si multe altele. Spre exemplu, acest tablou rotund din ipsos cu rama, a fost decorat cu servetel Vas cu flori si pictat in acrilice.

Pentru mai multe idei de decorare, va invitam sa urmariti articolele noastre.

Spor si inspiratie sa aveti, pentru ca de selectia materialele de lucru ne ocupam noi!


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.