FLORĂRIA – seturi creative din carton

FLORĂRIA este unul dintre seturi creative din carton cel mai des cumpărate de doamnele educatoare și învățătoare. La școală și grădiniță, în cadrul orelor de artă sau abilități practice, este bine să ai la îndemână un set cu cât mai multe decupaje din carton. Copiii sunt unici, diferiți, plini de idei creative, iar noi, adulții, suntem datori să le aducem pe masa de lucru, materiale care sa le stimuleze creativitatea.

Acesta a fost primul gând când am creat prima FLORĂRIE , un set cu 500 decupaje din carton. Setul conține 120 flori mari (5 modele diferite), 200 mici (minim 6 modele), 72 frunze decor (2 modele), 108 frunze mici decupate din carton de 160 gr. Florile sunt decupate din carton de 160 grame, perfect pentru a fi lipit de mânuțele copiilor, și are culorile roşu, portocaliu, nectarină, auriu, galben, galben pal. Pentru un aspect deosebit frunzele sunt decupate din carton verde închis, verde deschis și turcoaz.

          FLORARIA – 500 decupaje carton

Cine a folosit primul set cu siguranta a asteptat cu nerăbdarea o altă variantă a acestei combinații de flori și frunzulițe. FLORĂRIA NOUĂ a fost conceput ca un set ”bun la toate”: la activitatile matematice florile de doua dimensiuni pot fi utilizate la numarat (asociate cu cifrele carton), la abilitati practice pentru colaje, felicitari si martisoare, dar și pentru decorarea salilor de clasa. Setul contine 500 decupaje din carton de 160 grame: 400 de flori multicolore (peste 9 culori) cu dimensiunea de 3,7 cm și 2,5 cm si 100 de frunze tip feriga, 2 forme, verde deschis si verde inchis.

FLORARIA NOUA-500 flori si frunze carton

Cartonul decorativ transforma orice decoratiune in ceva unic – acesta a fost gandul cu care am creat FLORĂRIA DECORATIVĂ. Setul contine 600 decupaje din carton pentru felicitari sau decoratiuni mici: 300 de floricele de 1,6 cm, 200 de floricele de 2,5 cm si 100 de frunze tip feriga de 5 cm si 2,7 cm. Daca frunzele au ramas verzi, floricele sunt din carton decorativ cu modele primavara, cate un model pe ambele parti ale cartonului. Ele pot fi asociate cu produsele: ghiveci din carton, inimi carton (suport pentru martisoare sau vaza) sau carton pentru felicitari.

FLORARIA -600 decupaje carton decorativ

FLORARIA MICA este o bucurie pentru un singur iubitor de frumos! Am conceput acest set pentru mamicile creative care isi folosesc util timpul cu copiii acasa, jucandu-se cu decupaje din carton, sclipiciurile si lipiciul. Ea este un set unic, cu minim 40 de frunze, flori si fluturi, inspirat ce ceea ce decupam in acea zi in atelier, dar o reteta perfecta pentru o felicitare sau un tablou cu flori.

Zile cu soare va doresc din dragul nostru Iași!

Mihaela ALBIANU

 


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.