La revedere 2019!

2019 a fost…

A fost plin de bucuria unui vis împlinit! Da, în acest an visul nostru a devenit tot mai clar și puternic. Dincolo de SEO, google, facebook, adds și tot ceea ce presupune mediul online, avem un magazin care funcționează în parametrii lui, pentru prietenii lui. Vă mulțumim că ne sunteți prieteni, că ne sunați și ne cereți sfatul, părerea, că ne cereți ajutorul și că aveți încredere în noi! Lucrăm cu pasiune și ne bucurăm că răspundem nevoilor voastre, indiferent că aveți un eveniment privat, un eveniment caritabil, un târg, lecții deschise, inspecții sau proiecte hobby. Grație experienței Mihaelei Albianu, ne adaptam dorințelor voastre și răspundem serios fiecărei provocări. Suntem parte din evenimente mari și mici și împărtășim cu voi emoția împlinirii lor!

Mihaela ALBIANU foto Irina MOCANU

A fost plin de lecții și greșeli învățate! Am aplicat din sfaturile voastre, vom învăța în continuare, astfel încât să fim cât mai buni în ceea ce facem!

A fost despre depășirea granițelor atelierului prin participarea la târguri și evenimente locale: Târg meșteșugari și producători la Empatis, Conferința Părinți și copii organizată de Comunitatea Mamprenoare la Hotel TraianHangariada – Festival de artă și zbor, ȘOTRON – Festivalul Copilăriei, Festivalul Copilăriei la Castelul Miclăușeni, Festivalul Copilăriei comuna Tomești, Festivalul Străzii Lăpușneanu, Festivalul producătorilor locali la Castelul Miclăușeni si FILIT.

 

 

 

 

Am avut bucuria să cunoaștem alți părinți, profesori și să lucrăm cu mulți copii dornici de pictură și frumos! Mulțumim tuturor organizatorilor acestor evenimente și tuturor celor care ne-au vizitat!

A fost un an plin de realizări!

Mutarea pe altă platformă a site-ului a permis funcționarea lui fără întrerupere – este una dintre cele mai mari împliniri ale acestui an.

Livrarea cât mai rapidă a comenzilor dvs. Chiar dacă mențiunea că livrarea se face în 7 zile lucrătoare a rămas pe site, este o amintire sau un fapt că se mai poate întâmpla. Majoritatea comenzilor au fost livrate în 1-3 zile lucrătoare și am crescut mult numărul comenzilor livrate chiar în 24 ore. Tot la livrare, chiar dacă nu ne aparține, este un mare plus sistemul de urmărire a coletelor prin poștă. Ne ajută să urmărim traseul acestora și, dacă apar probleme, să ajutăm coletele să ajungă la dvs.

Produse în stoc – un obiectiv pe care ne străduim să îl păstrăm la cote maxime! Chiar dacă decupajele și figurinele din ipsos sunt produse de noi, și avem o colecție cu multe produse, încercăm să facem stocuri cât mai mari pentru livrarea imediată.

A fost un an frumos, vă mulțumim că faceți parte din povestea noastră!

Cu drag,

Echipa MagazinCreativ.ro


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.